Web Analytics Made Easy - Statcounter

پذیره‌نویسی نخستین صندوق سهامی قرن با نماد «سلام» از 22 فروردین ماه جاری در بورس آغاز می‌شود. این صندوق که از نوع قابل‌معامله(ETF) است، با مدیریت حرفه‌ای سبدگردان فارابی، پرتفویی از سهام برترین‌ شرکت‌های بورسی و فرابورسی را تشکیل می‌دهد و سرمایه‌گذاران آن به‌سادگی می‌توانند از طریق سامانه معاملات آنلاین همه کارگزاری‌ها در آن سرمایه‌گذاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهت اطلاع از زمان پذیره‌نویسی به این لینک مراجعه کنید.

صندوق سرمایه‌گذاری سلام فارابی(در سهام)

طبق مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صندوق سرمایه‌گذاری جدید سبدگردان فارابی در فهرست صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله(ETF) در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «سلام» درج شد. صندوق سهامی «سلام» با مزیت‌هایی نظیر نقدشوندگی بالا، مدیریت حرفه‌ای دارایی، سرمایه‌گذاری معاف از مالیات و امکان خرید و فروش یا سرمایه‌گذاری از طریق سامانه‌های معاملات آنلاین همه کارگزاری‌ها، یکی از جذاب‌ترین گزینه‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه محسوب می‌شود.

 

نحوه شرکت در پذیره‌نویسی

پذیره‌نویسی واحدهای عادی صندوق سهامی «سلام» از روز دوشنبه 22 فروردین ماه 1401 به مدت 5 روز کاری آغاز می‌شود. واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق از نوع قابل معامله یا ETF بوده و از طریق سامانه معاملات آنلاین کلیه کارگزاری‌ها قابل خرید است. تعداد کل واحدهای صندوق در مرحله پذیره‌نویسی ۹۹ میلیون واحد در نظر گرفته شده و با قیمت پایه ۱۰ هزار ریال عرضه می‌شود. طبق شرایط اعلام شده برای پذیره‌نویسی صندوق «سلام»، حداقل میزان خرید واحدها 10.000 ریال است و محدودیتی هم برای خرید هر کد حقیقی یا حقوقی وجود ندارد.

برای شرکت در این پذیره‌نویسی باید کد سهامداری یا همان کد بورسی داشته باشید. اگر تاکنون موفق به دریافت کد بورسی نشده‌اید می‌توانید از طریق صفحه‌ی دریافت کد بورسی به‌صورت کاملاً رایگان، ظرف چند دقیقه فرایند ثبت‌نام و احراز هویت خود را  در کارگزاری فارابی انجام دهید. پس از دریافت کد بورسی می‌توانید از طریق سامانه معاملاتی آنلاین فارابیکسو یا سایر سامانه‌های معاملاتی آنلاین کارگزاری‌ها، در پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری «سلام» شرکت کنید.

بازدهی صندوق «سلام» چقدر است؟

تجربه نشان داده بازدهی بازار سرمایه همواره از بازدهی بازارهای موازی بیشتر بوده است. به‌طور مثال طی 10 سال اخیر بازدهی بازار ارز تقریباً دو هزار درصد بوده، اما صندوق‌های سرمایه‌گذاری فعال در بازار سرمایه، بازدهی بسیار بالاتری نسبت به بازار ارز داشته‌اند. برای نمونه بازدهی صندوق سهامی «یکم اکسیر» که یکی دیگر از صندوق‌های تحت مدیریت سبدگردان فارابی محسوب می‌شود، ظرف 10 سال اخیر بیش از 12 هزار درصد بوده، درحالی‌که هیچ‌یک از بازارهای موازی در مدت زمان مشابه، چنین بازدهی برای سرمایه‌گذاران نداشته‌اند.

 

سرمایه‌گذاری در صندوق «سلام» برای چه کسانی مناسب است؟

این صندوق بهترین گزینه سرمایه‌گذاری برای افرادی است که قصد کسب بازدهی متناسب با رشد بازار سرمایه را دارند. بیشتر دارایی این صندوق‌ در سهام شرکت‌های برتر بورسی و فرابورسی سرمایه‌گذاری می‌شود؛ بنابراین صندوق‌ «سلام» پرداخت سود دوره‌ای ندارد و سرمایه‌گذاران از اختلاف قیمت خرید و فروش هر واحد آن، سود کسب می‌کنند. به عبارتی می‌توان گفت در صورتی که قیمت فروش واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق‌، از قیمت خرید آن بیشتر باشد، سرمایه‌گذاری منجر به سود خواهد شد.

سبدگردان فارابی به منظور کسب بازدهی مطلوب سرمایه‌گذاران، از تحلیلگران حرفه‌ای و خبره بازار در مدیریت صندوق «سلام» استفاده می‌کند. به این ترتیب با سرمایه‌گذاری در این صندوق می‌توانید بدون داشتن دانش یا صرف وقت برای تحلیل و بررسی بازار، بازدهی مطلوبی از سرمایه‌گذاری خود کسب کنید. در ضمن توجه داشته باشید که صندوق «سلام» نیز مانند سایر صندوق‌های سرمایه‌گذاری فعال در بازار، مجوزهای لازم برای فعالیت خود را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرده‌ است.

به غیر از مدیریت حرفه‌ای و بازدهی مناسب، مزیت دیگر این صندوق قابلیت خرید و فروش آنلاین واحدهای سرمایه‌گذاری آن است. در واقع افراد متقاضی به‌سادگی می‌توانند بدون مراجعه حضوری به کارگزاری فارابی، فرایند احراز هویت غیرحضوری سجام و ثبت‌‌نام کارگزاری را انجام داده و سپس از طریق سامانه آنلاین معاملاتی فارابیکسو یا سایر سامانه‌های معاملات آنلاین کارگزاری‌ها اقدام به خرید واحدهای این صندوق کنند. 

علاوه بر موارد ذکر شده توجه داشته باشید که خرید و فروش واحدهای این صندوق، معاف از مالیات بوده و کارمزد معاملاتی آن نیز نسبت به کارمزد خرید و فروش مستقیم سهام بسیار ناچیز است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صندوق سرمایه گذاری سرمایه گذاری سبدگردان فارابی سرمایه گذاری معاملات آنلاین طریق سامانه سرمایه گذاران بازار سرمایه کارگزاری ها پذیره نویسی صندوق سهامی خرید و فروش کد بورسی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • نخستین نشست سخنگوی جدید قوه قضاییه آغاز شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی